Бившият футболист и настоящ ръководител на школата на "Левски" на стадион "Раковски" Станислав Ангелов не е голям оптимист, че „сините“ ще изглеждат много по-добре през новия сезон.

"Трябва да се настроим, че ще сме среден отбор. Но пък се надявам, че ще блеснем. Всичко зависи от играчите и треньорите. Дано годината е по-добра за "Левски"", каза Ангелов пред Канал 3. Той коментира и какво иска да промени в академията.

"Много от старите треньори напуснаха. Ще даваме път на млади. Това се случи и в първия отбор, и при нас в школата на "Раковски". Има катарзис, клубът е притиснат, няма финансова стабилност и трябва да предприема някакви сериозни мерки. В момента академията е западнала. Ще се опитаме да я приведем в приличен вид. Честно казано, положението не е никак добро. Но ръководството ми е дало картбланш да реализирам идеите си. За съжаление засега не са предвидени инвестиции в базата. Ще вървим с бавни стъпки напред. Много съм амбициран да превърна академията в добро място и тя да започне да ражда качествени футболисти. Мисля, че може да го постигнем, но ще трябва да се потрудим доста. Вече имаме изготвен модел, върху който ще наблягаме. Надявам се скоро той да проработи, защото е прекрасно да работиш с деца и да ги изграждаш като хора", завърши Ангелов.