Капитанът на „Левски“ Станислав Ангелов призна, че тимът му е загубил дербито с ЦСКА (0:1) заради него. Пелето обяви, че е направил грешка при дузпата заради глупост и прекалена увереност. Ангелов нападна рефера Георги Кабаков заради слабото му съдийство на мача.
 
„Загубихме мача заради мен. Направих дузпа от глупост и прекалена увереност. Много ме боли, защото мачът беше наш, но заради тая глупост го изпуснахме“, призна Ангелов.
 
„Никога не съм говорил за съдиите. През цялата си кариера не съм го правил. Понеже нямаме спортен директор, ще си позволя да го коментирам. Не може такива слаби съдии да свирят мачовете. Той не го прави за първи път и друг път е свирил така. След червения картон на ЦСКА стана невъзможно да се играе. Търсят се начини да се компенсира. Аз съм сгрешил и ще си понеса наказанието. Главен виновник е съдията, става главен герой на мача. Всяка топка се свири. Да ни оставят да играем футбол“, коментира капитанът на „Левски“.
 
„Естествено, че „Левски“ ще го има. Това е най-великият отбор в България. Винаги ще го има. Независимо какво се случва в определени моменти“, завърши Станислав Ангелов.