Ексцентричният Димитър Пенев поднесе поредната си порция бисери. Бившият селекционер на националния ни отбор е оптимист преди предстоящата световна квалификация срещу Беларус в София в неделя.

 

Футболен треньор на България за XX век дори смята, че имаме шансове да се класираме за световните финали в Русия през 2018.

Както е известно, "лъвовете" са в една група с Холандия, Франция, Швеция, Беларус и Люксембург.

"Ще бием Беларус, въпреки че ни очаква труден мач. Започваме вече да събираме точки. Имаме още шансове да се класираме. Отборът е нов, но аз вярвам в Хубчев, че ще успее да мотивира футболистите да тръгнат по успешния път. Наясно сме, че ще има трудности. Никога не знаеш на кой можеш да имаш доверие и кой ще ти подлее вода", подчерта Пенев.

НАШАТА КВАЛИФИКАЦИОННА ГРУПА ЗА МОНДИАЛ 2018
ВСИЧКИ ГРУПИ В БИТКАТА ЗА СВЕТОВНОТО В РУСИЯ​

 

Футболен треньор на България за XX век Димитър Пенев е оптимист преди предстоящата световна квалификация на националния отбор срещу Беларус в София в неделя.

Пената е сигурен в победата срещу Беларус, като дори смята, че имаме шансове да се класираме за световните финали в Русия през 2018.

Както е известно, България е в една група с Холандия, Франция, Швеция, Беларус и Люксембург.

"Ще бием Беларус, въпреки че ни очаква труден мач. Започваме вече да събираме точки. Имаме още шансове да се класираме. Отборът е нов, но аз вярвам в Хубчев, че ще успее да мотивира футболистите да тръгнат по успешния път", каза Пенев.

Той е наясно, че ще има трудности. "Никога не знаеш на кой можеш да имаш доверие и кой ще ти подлее вода", каза още Пенев.

Прочети още на: http://www.gol.bg/nacionalen-otbor/2016-11-07/chicho-pencho-iztreshtya-shte-biem-belarus-i-shte-se-klasirame-na-svetovnoto