Една от легендите на ЦСКА Димитър Пенев коментира промените в клуба, свързани с напускането на Емил Костадинов и изземане на функциите му от старши треньора Милен Радуканов.

"Нещата са 50 на 50 при Емо Костадинов. Когато не си свършиш работата, такива неща се случват. Той е добър ръководител, но допусна много грешки. Имаше разминавания между ръководството и Емил", заяви Стратега пред пред "Стандарт" след брифинга на аматьорския "Нотингам Юнайтед", чийто почетен президент е.

Пената похвали новата селекция и предрече атака на титлата още този сезон. "Все пак трябва да видя новите срещу "Бдин" и на лагера в Холандия", допълни Пенев. Той коментира и друг свой бивш футболист - Йордан Лечков, който не се умори да атакува лиценза на ЦСКА. "Вдига повече шум от необходимото", каза Пената.

Иначе симпатягите от Нотингам идват за втори път у нас. Те ще играят контрола с ветераните на ЦСКА днес в Панчарево и срещу тези на Левски в неделя на Герена" от 19 часа. После ще обиколят няколко български града. Англичаните си харесаха Стратега за президент миналата година, когато той ги почерпи по няколко бири в кафенето на "Армията". /БЛИЦ