Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев коментира контролата с Кариана, която изгледа на базата в Панчарево. Пред погледа му „червените“ обърнаха втородивизионния тим с два гола на Тиаго и един на Али Соу от дузпа.

“Контролна среща, която не ти дава и половин точка в първенството. Няма какво толкова да говорим и анализираме, пък и не е моя работа да правя коментари за играта. Важното е да поправим грешките в официалните мачове. На мен играта ще ми хареса, когато станем шампиони”, каза Пената пред “Тема Спорт”.

Той коментира и темата за реконструкцията на “Българска армия”, каквато ръководството е обещало да направи. за целта през седмицата беше дадена зелена светлина за създаване на смесено дружество, като в момента текат различни процедури по учредяването му.

“Хубавото е, че сега на хоризонта излезе един голям слънчев лъч с решението за стадиона. Това е дело и успех на собствениците Ганчев и Инджов. От няколко години се говори по този въпрос и виждате, че каквото е казано, излезе истина. Благодарение на Бойко Борисов и на спортния министър плановете на клуба са на път да бъдат осъществени. Дано да се получи всичко. Имаше немалко неуредици около нашите бази, особено в последните 20 години. В ЦСКА не бива да е така. Нужно е да се направи рестарт на стадиона. А и Панчарево не бива да се забравя - да може и там да ходим да закусваме, да обядваме... Има още какво да се направи. Ръководството е на прав път”, допълни Пената.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020