"Вчера си казах мнението предварително, да не съм в детската градина. Казах, че съм сигурен в ръководството и феновете. Какво ще стане сега с другия отбор, другата емблема? Те трябва да ги извадят от групата”, коментира почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев пред Спортно шоу „Гонг”по повод днешната новина, че дружеството „Ред Енимълс” е платило сумата от 8 милиона лева за емблемата на ЦСКА и вече притежава активите и пасивите на "армейския" клуб.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

„Тези неща пишете. Има някои закони. Има много цветарки, които се пребоядисват, после взимат друга боя да възвърнат старата. Сърце, кръв, това е трупано години”, добави Пенев.

На въпрос дали ЦСКА ще стане шампион, Димитър Пенев отговори:

„Няма да коментирам тези въпроси. Има мачове, има грешки, има плюсове, защо да коментираме тези неща, дали ЦСКА ще стане шампион. Аз не съм прогнозаджия.”

„Пожелавам успех на националния тим – да внимават с Кипър. Това е опасен отбор, който е спъвал големи отбори. Да играят това, не което играха срещу другите отбори. Трябва да играят по-силно и колективно. Един гол повече, но е да за нас”, каза Пенев по повод предстоящите мачове на националния ни тим по футбол в Лигата на нациите.