„Този път ще отида в Кърджали. За онзи мач не ме поканиха, но сега по задължение ще съм там”, коментира  почетният президент на БФС Димитър  Пенев след жребия за Купата, отредил мач между Арда и ЦСКА.

Стратега намекна за приятелския двубой между България и Турция, който се игра именно в Кърджали миналата седмица. Тогава Пената не получи покана от организаторите.

Той обаче може би не знае, че на този етап не е сигурно къде ще се играе мачът Арда – ЦСКА. На 99% срещата за Купата ще се състои на стадиона в пловдивския парк „Лаута”, където кърджалийският отбор играе домакинските си двубои за първенство.  

 „Нали е жребий, който отбор ни се падне, това е. Сериозни мачове. Виждаме, че повечето отбори са от елита. Все пак първенствата вече вървят и в трите групи и са интересни, най-вече за феновете за интересни. Купата винаги е била интересна”, сподели Димитър Пенев.

 „Не мога да коментирам състоянието на отбора. Във вашия отдел как сте, във вашата работа?”, измъкна се Пената на въпрос, свързан с кризата в ЦСКА.
КУПА НА БЪЛГАРИЯ - 1/16-ФИНАЛИ