Новият треньор на закъсалия Хебър Любослав Пенев е оптимист, че ще успее да спаси отбора от изпадане. Водилият за последно ЦСКА 1948 специалист беше официално представен днес в Пазарджик в сградата на общината от кмета Тодор Попов.

"Шансовете за оцеляване са добри. За мен това е сериозно предизвикателство, но аз обичам такива неща. С общи усилия на всички трябва да дадем максималното, за да постигнем тази цел. Тя е една - оставане в елита. Оптимист съм, имаме сили, но ни трябва работа", каза Пенев и иформира, че помощници ще му бъдат Радослав Здравков и Атанас Стоилов.

"Преди днешната тренировка ще се запозная с всички момчета. Познавам базата, която ще продължава да се разраства. Школата също е важна, тя е една индустрия. Младите ще са потенциалът, който очаква един отбор", коментира 56-годишният бивш голмайстор.
 
"Аз съм взискателен треньор, но нищо страшно няма. Всичко стъпва на база дисциплина и много работа. Нямам никакви притеснения, аз съм смел човек. Мисля, че имам добри виждания за футбола", подчерта Пенев.

"Целта винаги е победа. Всички знания, които имам, ще ги предам на отбора", добави новият треньор на Хебър.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023