ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на Хебър Любослав Пенев похвали футболистите си след нулевото равенство с ЦСКА на старта на новия сезон в Efbet Лига. Специалистът изтъкна, че възпитаниците му са играли много сериозно и дисциплинирано.

56-годишният бивш треньор на националния ни отбор засегна и наболялата тема с многото чужденци в родния футбол.

"Доволен съм от момчетата. Играхме много сериозно, дисциплинирано през целия мач. Първите 10-12 минути играха по-плахо. Трябва във всеки мач да играем с такава настройка", каза Пенев.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

"Аз съм доволен от начина, по който изиграхме срещата. Спазиха указанията и така трябва да бъде всеки мач. Това е началото. Не знам колко българи и чужденци ще играят. До момента показваме, че с много българи в отбора са справяме много добре. Ако има чужденци, които могат да помогнат и са по-добри от нашите момчета, ще бъдем внимателни относно тип трансфери“, продължи бившият треньор на ЦСКА. 

"Като гледам нашите отбори, има много малко българи в съставите - по двама-трима. А искаме силен национален отбор", коментира Пенев.

"Ние сме в самото начало. Направихме добра подготовка. Малко къса. Първенството можеше да започне август. Трансферният период е отворен. Не спираме до момента, ще привлечем още футболисти. Тепърва навлизаме в програмата. Няма значение срещу кого ще играеш. Това са тънки сметки, които аз не приветствам", добави треньорът на Хебър, който тази вечер пусна титуляр сина си Николас Пенев. За 18-годишния офанзивен футболист това бе дебют в родния футболен елит. 

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!