Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев бе доволен от победата над Ботев с 2:1, но не скри критиките си към пропуските в нападение.

"Стана хубав мач. Победата бе трудна, но заслужена, извоювана. Сами си направихме мача труден, защото не вкарваме голове. Трябва да работим повече по този аспект. Създадохме 8-10 чисти положения, не е нормално да вкараме само два гола. Не сме подценили Ботев. И те играят за три точки, които са важни за тях. Никой няма да дойде да се предаде тук”, бяха първите думи на Пенев пред ТВ2. 

На въпрос за вкарването на още нападатели Любо заяви: ”Аз мисля и за защитата. Искам да получаваме малко голове , но мисля най-вече за атаката. Няма да се притеснявам, ако ни вкарат 2-3 гола, но искам да вкарваме 1-2 повече. Искам атакуващ футбол, даже защитата трябва да се включва повече”.

За юношите, които налага в състава треньорът на шампионите сподели: “Имаме най-добрата школа и ще продължавам да налагам млади момчета. За нивото на нашия шампионат ми трябва състав с най-много 3-4 чужденци, но само класни. Не ми трябват чужденци на пейката. Ще залагам на юноши”./БЛИЦ