Футболистите на ЦСКА от Сливен Коста Янев, Иван Стоянов и Костадин Стоянов останаха разочаровани след победата с 3:0 над Берое. Както е известно, "армейците" приеха "зелените" от Стара Загора на стадион "Хаджи Димитър" под Сините камъни.

Коста Янев вкара едно от попаденията в срещата, след което възнамеряваше да полее добрата си игра заедно с племенника на Йордан Лечков и Коце Стоянов в дискотеката на бившия си шеф "Империа". Известният с прякора Сутеньора футболист дори бил организирал нещата и още преди 2-3 дни запазил сепаре в увеселителното заведение, научи БЛИЦ.

Коста Янев и другите двама доскорошни "войводи" Иван и Костадин Стоянови обаче останали разочаровани, след като Любо Пенев им наредил да се качват в златистото клубно возило на ЦСКА и да потеглят към София заедно с отбора, тъй като в четвъртък на "армейците" предстои важен мач с Динамо (Москва). Силиконовата бомба Дарина силно се надявала гаджето й Коста Янев да се прибере по-късно в София, за да може двамата да прекарат няколко часа заедно, но в крайна сметка блондинката останала на сухо. /БЛИЦ