Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев е оптимист за предстоящото домакинство на Фулъм от Лига Европа. Двубоят от група "Е" е утре от 20:00 часа на националния стадион "Васил Левски".

"Излизаме и играем за победа. Трябва да спечелим. Фулъм е добър съперник, един много сериозен отбор, който играе във Висшата лига на Англия. Никой не си мисли, че мача ще е лесен. Предстоят ни шест много трудни срещи, но ние имаме своите шансове. Утре правим първата от шестте стъпки до излизането от групата", заяви Пенев на пресконференцията преди утрешната среща с Фулъм.

"Едно равенство няма да е лош резултат, но повече искаме победата. Показахме и доказахме, че можем да печелим точки не само в София, но и на чужд терен", продължи треньорът на ЦСКА.

"Доволен съм от футболистите с изключение на мача с Пирин и се надявам отборът ни да покаже лицето, което показваше в Европа по време на четирите срещи с Дери Сити и Динамо (Москва)", добави Пенев.

"Маркиньос и Йордан Минев имаха леки проблеми. Затова им бях дал почивка. Ще изчакам до последно, за да стане ясно дали ще мога да разчитам на тях. Тази вечер тренираме и утре сутрин една тип загрявка и до последно ще изчаквам за тях", каза още треньорът на ЦСКА. /БЛИЦ