Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев сподели на пресконференцията преди първата тренировка на тима за годината, че е сигурен в защитата на титлата. Шампионите обявиха две попълнения - сърбинът Неманя Милисавлевич и колумбиецът Себастиан Ернандес. Петев заяви, че селекцията е приключена на 90%, а малко след брифинга изведе футболистите си за занимание на терена в комплекс "Царско село" в столицата.

"Неманя Милисавлевич пристигна. Другият нов играч е Себастиан Ернандес, който ще представим в Анталия. Работната виза е причината да не бъде днес тук. Това са хората до момента, които привлякохме. Тодор Киселичков пък ще ми бъде помощник. Влиза в моя щаб. Познато име на всички", заяви Петев на брифинга в София.

"Нашият отбор е доста окомплектован, боеспособен. С тези момчета, които имаме до момента, съм сигурен, че ще успеем да защитим титлата. Ние сме нов отбор, нормално е да направим този преход до момента. Надявам се, че съм направил правилния избор за двамата, които привличаме. Не мога да кажа дали всичко е приключило в селекцията, може би на 90%. Отворен е трансферният прозорец. Може да вземем още играчи, може и да не вземем", продължи Петев.

"Реални оферти има към наши футболисти, но доколко ще се разделим с някой, трябва да сме удовлетворени. Не само Лудогорец, а и самите играчи да бъдат доволни", добави наставникът.

"Следя селекцията на преките ни конкуренти, но не искам да я коментирам", каза още Петев.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ