България приема Люксембург от 21:45 часа в първа квалификация по пътя към световното първенство в Русия през 2018 година. Двубоят ще се играе на Националния стадион "Васил Левски".

Селекционерът Ивайло Петев донякъде изненада с титулярите за мача, залагайки на нова четворка в защита. От първата минута в отбрана започват Божидар Чорбаджийски и Антон Недялков от ЦСКА. Първият ще си партнира в центъра на защитата с Иван Иванов, а най-вдясно ще играе Стахил Попов. Недялков ще е на левия бек, докато на пейката остават Васил Божиков и Димитър Пиргов, за които имаше очаквания, че ще бъдат титуляри.

На вратата очаквано е Владислав Стоянов, а в халфовата линия Светослав Дяков и Марселиньо. Атаката повежда Димитър Рангелов, който ще бъде подпомаган от Ивелин Попов. По крилата ще атакуват Михаил Александров и излекувалият контузия Георги Миланов.



БЪЛГАРИЯ: 12.Владислав Стоянов, 2.Страхил Попов, 5.Божидар Чорбаджийски, 15.Иван Иванов, 3.Антон Недялков, 21.Светослав Дяков, 17.Георги Миланов, 7.Михаил Александров, 10.Ивелин Попов, 11.Марселиньо, 8.Димитър Рангелов
Селекционер: Ивайло Петев

 

НАШАТА КВАЛИФИКАЦИОННА ГРУПА ЗА МОНДИАЛ 2018

ВСИЧКИ ГРУПИ В БИТКАТА ЗА СВЕТОВНОТО В РУСИЯ​