Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев даде обяснение на трите поредни загуби на турнира в Марбея. По-рано днес шампионите паднаха и от Лех Познан, след като преди това записаха поражения от Атлетико Паранензе и Оцелул.

“Не добър период в нашия клуб. Като изключа второто полувреме с Атлетико Паранензе, в което съперникът доминира, в днешния мач и с Оцелул, играхме доста по-добре и създадохме положения, но загубихме. Атлетико е в друга фаза на подготовка, играе първенство в момента и е нормално да са по-добре физически. Не съм съгласен, че сме изглеждали зле кондиционно, нямам забележки в това отношение”, заяви Петев пред БНТ.

“Имаме още доста работа и се надявам във времето до края на подготовката да изглеждаме по-убедително. Сигурен съм, че ще се получи. През хода на първенството тези три поредни загуби ще ни послужат като отрезвително. В защита имахме проблеми в първия мач, допуснахме много голове. Нещото, което не ми харесва, е, че създаваме малко положения и още по-лошото е, че когато ги създадем, не успяваме да вкараме”, завърши наставникът./БЛИЦ

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ