Селекционерът на националния отбор Ивайло Петев обяснимо беше в минорно настроение при завръщането от Хърватия, където снощи "трикольорите" паднаха с 0:3 в предпоследната си евроквалификация.

"Поемам цялата отговорност. Това е нормално. Казах и след мача - много разочароващ мач за нас. Но при положение, че дадохме път на някои млади момчета, трябва да се изстрадат и тези загуби", каза Петев на аерогара "София".

"Направихме всичко възможно да затрудим Хърватия, но този гол в началото до голяма степен наруши много неща в нашия тим. До голяма степен първoто попадение в нашата врата повлия и 100% стоя зад тези думи. На класата на двата отбора няма да обръщам внимание, сами знаете къде играят техните играчи и къде нашите... Лош резултат", добави селекционерът на България.

Във вторник на нашите предстои последната евроквалификация - домакинство на Азербайджан от 21:45 часа на "Васил Левски". "Очаквам да победим Азербайджан. Искам го с цялото си сърце. Ще направя всичко възможно да взема необходимите мерки", добави Петев.

Нашата група "Н" за европейските квалификации