Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев беше изключително разочарован след драматичното отпадане от Шампионската лига. Тимът от Разград отстъпи с 2:3 на Динамо (Загреб) на реванша на стадион "Максимир", като хърватите стигнаха до успеха с гол в 98-ата минута.

"Голямо разочарование. Не знам как да ви отговоря на въпросите. Трудно се говори след такъв мач. Жалко е, че и в двата мача бяхме по-добрият отбор", започна Петев.

"Никога не съм коментирал съдиите, но сега ще кажа, че реферите ни порязаха жестоко и в двата мача. Днес се подигра с нас, той не ни ощети. Подигра се, категорично го казвам. Реферът се подигра с труда на моите играчи", ядосваше се треньорът на Лудогорец.

"Разбира се имаше и наши грешки. При първия гол трима от футболистите ни не покриха един от техните, което е серизен наш пропуск. Ние обаче няма да се отказваме, а ще продължим да работим", продължи спецът.

"След изгонването на Марселиньо логично се опитахме да запазим преднината, която имахме. Жалко е, че отпаднахме. Само мога да се гордея с моите футолисти", каза още Петев.