Шестима души от досегашния деветчеленен Управителен съвет на Локомотив (София) напуснаха и на тяхно място бе назначен само един - Георги Марков. На следващото Общо събрание на "железничарите", което Николай Гигов обяви за 29 февруари, има предложение в УС да влязат още двама локомотивци – треньорът в школата на клуба Георги Бонев и журналистът Атанас Станкушев.

Напусналите шестима са Иво Тонев, Иван Василев, Бойчо Величков, Атанас Тонев, Константин Александров и Петко Димитров.

Новият УС на Локо (Сф) се състои само от четирима души. Това са президентът Николай Гигов, Георги Божов, Николай Николов и новият член Георги Марков.

"Управителният съвет може да бъде от 3 до 9 члена. Решихме, че е по-добре да бъде с по-малък състав, защото така управата е по-мобилна. Аз лично напускам, защото имам много ангажименти, но искам да се знае, че ще продължа да помагам на Локомотив. Запазвам и акциите си. Доколкото знам, същото се отнася и за повечето от останалите напуснали членове на досегашната управа на клуба", заяви пред "Гонг" Иван Василев, който председателстваше днешното Общо събрание, а досега беше председател на УС.