Един от кандидатите за президент на БФС Петьо Костадинов коментира резултатите от днешния конгрес на БФС, завършил с убедителна победа на Георги Иванов над Димитър Бербатов.

“Ако очаквате да вдигна челна стойка, че съм бит, няма да стане. Показахме идеите си, мисля, че във футболния съюз ги познавате, защото това което гледахте като презентация от Андрей Петров ми се струва, че едни 70, 80% сме ги внесли още на 4 март 2022 г., така че мисля, че всичко се потвърди от това, което казах в самото начало, когато тръгнахме. Ще се играе червен и син сектор. Това е.

Пожелавам на Георги Иванов пълен успех. Естествено, че там където можем да полезни на всеки един от тях, ще бъдем полезни, ако имат нужда от нас. Никой от нас, от целия ни екип не е имал нито детска, нито по-късна мечта да стане президент на футболния съюз, но системата имаше нужда от раздрусване и показване на някои други модели, с друг капаците, на експертно ниво да се търсят решение”, започна Петьо Костадинов.

"Аз не очаквам никакви протести. Ако някой отново реши да организира протести, няма е коректно към събитията, които се развиха. Оттук нататък няма да давам оценка на Георги Иванов. Тя беше предизборна, дадох каквото можеше. Известно е, че аз обожавам енергията му, надявам се хората около него да му помогнат по-бързо придобие по-високи стандарти в управлението", добави Костадинов.