Защитникът на националния отбор по футбол Петър Занев изрази увереност, че „лъвовете“ имат шансове за добър резултат срещу Холандия. Европейската квалификация е в събота (25.03) на стадион "Васил Левски".

„От един мач няма как да се реши всичко. Всички знаем, че отборът на Холандия е класен, с класни футболисти. Когато играеш със силен отбор, винаги може да покажеш себе си в добра светлина, на футболен език трябва да се сбием с отбора на Холандия и да им покажем, че няма да им е лесно с нас“, заяви Занев.

„Притеснение може да има преди мача, но като излезем на терена играем 11:11. Трябва да се постараем постоянно да ги пресираме, да покажем добра игра и да ги победим. Все пак играем у дома и трябва да се възползваме от това", продължи защитникът.

„Трябва да се абстрахираме от името на Холандия, и те са живи хора, ще се опитаме да неутразлизраме техните силни страни и да се опитаме да ги победим. Разчитаме на феновете, но зависи и от нас. Трябва да покажем на хората, че имаме желание, че се стараем да израстваме. Получи се в мача с Беларус, но трябва още", завърши националът.



НАШАТА КВАЛИФИКАЦИОННА ГРУПА ЗА МОНДИАЛ 2018
ВСИЧКИ ГРУПИ В БИТКАТА ЗА СВЕТОВНОТО В РУСИЯ​