Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Легендата на ЦСКА и носител на “Златната обувка” Петър Жеков нападна ръководството в лицето на “Титан” заради случващото се в клуба. Той остана изумен от факта, че Стойчо Младенов изведе едва 7 футболисти на първата тренировка.

“ЦСКА започна подготовката, започнаха и поредните безумия на "Армията". То не е за първи път, няма да е и за последен. Ама те изумяват все повече и повече. На първата тренировка излизат 7 футболисти?! Не ми го побира акълът просто! За първи път в историята на ЦСКА треньор извежда 7 играчи...Такова чудо не е било никога! Не знам, това да не е волейболен или хандбален отбор? Никъде го няма това", каза Петър Жеков.

"Всички служители на "Армията", всички работещи в школата не са помирисали лев! А знаете ли кое е върхът на простотията? Тях са ги накарали да се подпишат, че са взели по три заплати, за да се спаси лиценза на ЦСКА. Не говоря празни приказки, казвали са ми го много хора. Трябва полицията да отиде на "Армията" и да ги разпита всичките до един. И всички да обяснят за какво става въпрос. И да ги закрият - няма Б група - направо В или окръжните! Ама и това им е малко на онези боклуци! Привържениците да се съберат, да им хвърлят един хубав бой, да ги бият като маче у дирек. Това заслужават!", завърши Бате Петьо./БЛИЦ