Легендарният голмайстор Петър Жеков заяви, че ЦСКА е вдигнал нивото с връщането на Стамен Белчев. Славният нападател се надява, че отборът ще тръгне силно от самото начало на първенството.

„ЦСКА изглежда много добре и като селекция, и като игра и стиковка. Нивото бе вдигнато. Люпко Петрович и Милош Крушчич само пречеха. Никаква работа не свършиха. С връщането на Стамен Белчев промяната е налице. Радващо е, че спортно-техническото ръководство си свърши добре работата и селекцията бе направена навреме. Успяха рано да вземат новите попълнения. Тепърва ще видим как ще се развият.

ЦСКА трябва да започне сезона с победа и след това да набира все по-голяма скорост. Нашите фенове ще си напълнят всички позволени места на стадиона, след като публиката бе разрешена. От другия отбор няма да смеят и да се обадят“, изрази мнение Жеков пред „Тема Спорт“.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Той коментира и спортния директор Кристиано Джарета. От клуба обявиха, че той има договор за още две години и в момента си изпълнява служебните ангажименти в чужбина.

„Кой е този Джарета?! Да се маха и да не се връща изобщо тук. Кой играч докара? Един Белтраме и толкова. На нас ни трябват класни футболисти, а не свободни агенти, които са изгонени отнякъде, че не става нищо от тях. Стойчо Стоилов е този, който ходи, избира и докарва играчите. Той е този, който разбира. Джарета през цялото време седеше с един тефтер… Не го знам каква работа е свършил“, избухна в свой стил легендарният голмайстор.