Легендата на ЦСКА Петър Жеков сподели, че според него ръководството на "армейците" прави селекцията без съгласието на треньора Милен Радуканов.

"Каквито и имена да са новите футболисти в отбора, колкото и да се говори за тях, не искам да им давам оценки още отсега. Трябва първо да се видят в действие. В ЦСКА неведнъж са очаквали едно, а е ставало съвсем друго. Така беше и миналото лято. Заради онази селекция браха доста ядове през миналия сезон. Дано този път шефовете на клуба да са си направили изводите. Защото само с Купи на България няма как да я карат", заяви пред "7 дни спорт" Жеков.

"Ще ги видим новите какви ще ги свършат, пък тогава ще слагаме етикети. След първите 5-6 кръга от първенството ще си проличи на какво дередже са. Резервите към тези попълнения обаче са неизбежни, защото пак всичко се въртеше от босовете на тима. Далеч съм от мисълта, че са питали Милен Радуканов за селекцията. Трябва ли му този, не му ли трябва? Едва ли. А после той ще се чуди какво да обяснява на хората, ако пак се появи някоя издънка като италианците, ирландеца и ганаеца Тиеро", коментира още легендарният голмайстор на ЦСКА. /БЛИЦ