Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира надълго съдийството след загубата с 2:4 от Литекс. Реферът Ивайло Стоянов стана първият, който отсъди дузпа срещу Лудогорец, откакто е в „А“ група.

„Тези, които искаха да бъде дадена дузпа срещу Лудогорец, могат да спят спокойно, свириха дузпа срещу нас. До колко е била реална, вие сте обективната българска журналистика, вие ще оцените. Както и се надявам да анализирате съдийството в този мач“, започна Петричев.

„Загубихме три точки в момент, в който можеше да се откъснем в класирането. Но нищо фатално не се е случило, тъй като има много мачове до края. Лудогорец е отборът с потенциал и характер, който ще продължи да играе основна роля в българското първенство. Видяхте момчетата какъв характер показаха. Публиката също ми хареса днес, Разград и Лудогорието имат добро бъдеще. Колкото по-малко панаири като този днес има в българското първенство, толкова по-добре. Очевидно е, че битката за титлата ще бъде тежка, няколко отбора ще спорят за трофея, но ми се иска да става по по-нормален начин. Няма да коментирам съдийството, напълно е възможно да подадем жалба. Аз като човек, който обича отбора и преживява нещата, останах с негативно чувство по начина, по който беше воден мачът. Не оправдавам Кишада по никакъв начин, но според мен бе провокиран и от бавното излизане при смяната на играча на Литекс. И футболистите са хора, нормално е да има изпускане на нервите“, допълни шефът./БЛИЦ