Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира информациите, че ЦСКА има интерес към украинския защитник Игор Пластун. Шефът на „орлите“ беше категоричен, че шампионите няма да правят сериозна селекция през зимата и отново подчерта, че трансфери няма да се правят на всяка цена.

"Причините за раздялата с Игор Пластун са спортно-технически. Отношенията ни са нормални и към него има интерес. Чух слуховете, но към момента няма оферта от ЦСКА в офисите на Лудогорец. Ако така пристигне, ще я разгледаме“, обяви Петричев.

„За Турция заминава групата, която иска треньорът. Казахме няколко пъти, че няма да правим входящи трансфери на всяка цена. Футболистите, с които разполагаме, са доказали качествата си. Ако се появи нещо интересно, ще го разгледаме. Не обичаме да говорим за нашите трансферни планове, когато не са реализирани или са в зародиш. Няма да правим сериозна селекция. Това го гарантирам.

„Нямам представа какво е имал предвид Георги Дерменджиев за Доминик Янков. Той е един от големите таланти на българския футбол. Момчето е дало не малко за клуба. Гордеем се с неговото развитие. Това, което треньорът най-вероятно има предвид, сега е времето да се нанесат корекции. Не виждам някакъв проблем с Доминик Янков", завърши Петричев.