Лудогорец поема голям риск със смяната на Стойчо Стоев и назначението на Георги Дерменджиев, коментира изпълнителният директор на клуба Ангел Петричев.

„Разговаряхме с доста специалисти, тъй като видяхме, че има индикации, които трябва да се подобрят в отбора. Не говоря само за лошите резултати. Наясно сме, че раздялата със Стойчо Стоев  е голям риск, но ние сме готови да го поемем”, заяви Петричев в предаването „Спортна треска” на БНТ1.

Той категорично отрече слуховете, че смяната на Стойчо Стоев е била подготвяна от дълго време. „Видях различни теории, че смяната на Стойчо Стоев е била решена отдавна. Смяната се реши в деня, в който я обявихме. Дори на оперативката предната вечер след Партизан се коментираха слабостите в играта на отбора и собствениците очакваха да получат отговор на въпроса как нещата ще се подобрят. Не е обмисляна дълго смяната на Стойчо Стоев, това са неверни неща”, обясни Петричев, като подчерта, че Стоев винаги е добре дошъл в клуба - "Той свърши изключително добра работа и оставя отлични впечатления в нас като хора. Ние със Стойчо Стоев си оставаме приятели в чисто човешки план и за него вратите на Лудогорец са винаги широко отворени.”

Шампионска лига - сезон 2014/15

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите