Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира напрежението в ложата на "Лудогорец Арена", където ръководствата на шампионите и Литекс имаха словесна престрелка по време на нервния мач от 10-ия кръг на "А" група, завършил без победител - 1:1.

"Не сме доволни, защото имахме сили да спечелим този мач. Съжалявам, че дадоха червен картон на играч на Литекс. Защото 11 срещу 11 щяхме да спечелим, но това е мое мнение", каза Петричев, след което коментира скандала в ложата между него и директора на Литекс Стойчо Стоилов - "Няма да изпадам в детайли. Съжалявам, изпуснах си нервите. Г-н Стоилов ме напсува и не успях да се въздържа."

"Преди мача видяхте, че не коментирахме нищо. Г-н Стоилов се изказа изключително нагло по адрес на Лудогорец. Имам чувството, че се изказва така, защото се гласи за спортен директор на ЦСКА. Мисля, че иска да се хареса на публиката на ЦСКА", заяви Петричев.

"Всички знаем кой във времето е съдийски отбор. Но няма да коментирам нищо за съдията в днешния мач. Когато има подобна стилистика и псувни, няма как да си подадем с тези хора ръка. На г-н Стоилов няма как да му се извиня, защото ме напсува. На останалите хора във ВИП-а и на тези пред телевизионните екрани се извинявам", добави Петричев.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016