Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че някои хора са започнали прекалено рано да пеят погребален марш за разградчани. Според него тези хора са се объркали много и тимът има шанс за нова титла.

Разградчани записаха 6 поредни загуби в контролите преди пролетния дял на “А” група, но стартираха с успех в първенството. Лудогорец победи Черно море с 2:0 и остана начело в класирането с точка пред “Левски”.

„Винаги съм вярвал в нашите момчета. Бях сигурен, че ще играем на ниво с Черно море. Прекалено рано разни хора почнаха да пеят погребални маршове за Лудогорец, но искам да им кажа, че много са се объркали. Лудогорец има потенциала да стане пак шампион”, Петричев пред „Канал 3”.

„Искам да поздравя Гонзо за мъжкарското му поведение, че с чиста съвест даде своята оценка за мача. Не гледах мача на Левски, но чух, че са играли добре, което е хубаво. Това само може да ме радва, защото битката за шампионската титла не е предопределена. До последно ще има битка между “Левски” и Лудогорец, а може и друг отбор да се намеси”, допълни директорът на Лудогорец.