Ръководството на Професионалната футболна лига иска да види какъв е реалният интерес към финала за Купата на страната по футбол. Именно затова шефовете са пуснали билети на ниски цени – от 3 до 8 лева за мача между ЦСКА и Славия на 25 май (събота) от 19 часа.

”Не търсим печалба от финала за Купата. Искаме да видим какъв е реалният интерес към този турнир. Направихме всичко възможно, за да уредим нормален час за мача. Преговорите с телевизията бяха много тежки, но избягахме от прословутия час 21”, призна генералният секретар Атанас Караиванов.

Това стана на пресконференция преди финала, на която присъстваха още президентът на Лигата Стефан Капралов и треньорите и капитаните на двата тима – Милен Радуканов, Емил Велев, Илия Илиев и Тодор Янчев, който получи поздравления за 35-ия си рожден ден.

”Като размери купата е по-голяма и висока от шампионската”, добави Караиванов.

От думите му стана ясна, че е има сериозен интерес към финала. “От няколко седмици ни питат кога и къде ще бъдат пуснати билетите. Клубовете вече продават на касите си. Очаквам доста хора да дойдат на срещата”, каза още той./БЛИЦ