Пирин (Гоце Делчев) се закани да спъне Литекс в мача от 4-ия кръг на "А" група, който стартира в 18:00 часа. Неврокопчани, които спечелиха само 1 точка от сблъсъците с Локомотив (София), "Ботев" (Пловдив) и "Левски", днес приемат втория във временното класиране. Възпитаниците на Тенчо Тенев се надяват да прекъснат лошата поредица, въпреки че днешният им съперник е един от най-солидните отбори у нас този сезон.
 
В състава на домакините няма контузени и наказани играчи, така че Тенев и асистентът му Минчо Минчев ще заложат на най-доброто.
 
„Имаме достатъчно примери пред нас за това, че не бива да се отписва нито един мач. Миналата година взехме точки от шампиона Лудогорец и "Левски", днес вярвам, че можем да направим това и срещу Литекс. Много е рано още да се говори за аутсайдери, тъй като шампионатът ще бъде доста дълъг. Всеки един двубой може да ни донесе актив, излизаме да се противопоставим успешно на Литекс, пък ще видим какво ще стане", сподели преди мача спортно-техническият директор на Пирин Иван Близнаков.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ