Треньор, който е водил един от родните грандове, се очаква да поеме аутсайдера Пирин (Гоце Делчев). Това призна спортният директор на неврокопчани Иван Близнаков, който е натоварен с мисията да намери заместник на напусналия Костадин Ангелов.

„Все още съм действащ спортен директор на Пирин (ГД). Също така ми е възложена задачата да намеря треньор от все още действащия изпълнителен директор Асен Трендафилов. Вече съм провел необходимите разговори и до утре се надявам Пирин (ГД) да има нов треньор. Засега мога да издам само, че в кариерата си той е заставал начело на един от родните грандове”, коментира Иван Близнаков и запази името на специалиста в тайна до изясняване на нещата.

В същото време другият кандидат за треньор на тима от Гоце Делчев Веселин Великов заяви, че до утре ще даде отговор на ръководството.

Любопитното е, че преговори с бившия наставник на Любимец води новият изпълнителен директор на Пирин (ГД) Костадин Гуцев. Във вторник ще стане ясно коя кандидатура за треньор на последния в "А" група ще бъде одобрена.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА