Лицензионната комисия на БФС не oбяви очакваното с нетърпение решение дали Пирин ще бъде изхвърлен от "А" група, както и кои клубове получават лиценз за новия сезон и кои остават без такъв. Председателят й Красин Кръстев и членовете имаха закрито заседание, което продължи над 3 часа. След него бе обявено, че крайната дума ще вземе Изпълкомът на БФС, който заседава утре от 15:00 часа.

"Все още не можем да коментираме. Нямаме окончателни становища. Трябва да запознаем Изпълкома със случая. Може би утре или по-нататък ще кажем как стоят нещата", лаконичен бе председателят на Лицензионната комисия Красин Кръстев.

Оказа се, че не само Пирин има сериозни проблеми. Изпадналият от "А" група Академик (София) също сериозно виси с лиценза и може да не бъде допуснат до участие в "Б" група.

На Изпълкома утре темата с лицензите несъмнено ще бъде най-дискутираната. По-рано БЛИЦ ви информира, че Пирин най-вероятно ще бъде изхвърлен от елита, което Лицензионната комисия не посмя да стори, прехвърляйки топката на най-висшия орган в българския футбол. /БЛИЦ