Мачът снощи с ЦСКА беше последен за активната кариера на капитана на Черноморец Пламен Крумов. 35-годишният нападател се раздели с любимата игра по достоен начин. Той не можа да вкара гол, както му се искаше, но направи великолепна асистенция за второто попадение на Ектор Гонзалес.

Крумов направи истинско шоу преди мача, след като влезе на стадиона с лимузина "Линкълн". Суперлуксозният автомобил тържествено се появи по пистата на "Лазур" и под овациите на публиката ветеранът слезе да загрява заедно със съотборниците си. После получи подаръци от клубния собственик Митко Събев и изпълнителния директор Фреди Бобич.

Крумов беше сменен в 63-ата минута и след излизането от игра връчи фланелката си на своя племенник Крум Стоянов, който играе за Черноморец (Поморие). След края на срещата във ВИП-зала изток на стадион "Лазур" се състоя тържество по официалното изпращане на капитана. Пламен получи множество подаръци и пожелания да бъде все така полезен за клуба и извън терена. Както вече информирахме, той остава на работа в Черноморец като координатор в детско-юношеската школа. /БЛИЦ