Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков коментира последните събития в клуба. "Аз съм изпълнителен директор на новооткритото дружество ФК ЦСКА, но за съжаление клубът не можа да почне под това име участието си във „В” група, но важното е, че тръгнахме, а и с толкова много публика. Това беше много емоционално за нас, призна бившият национал пред Ринг тв.

"Благодаря на публиката и искам да ѝ кажа, че по същия начин очакваме да ни подкрепят и в следващия мач. Искам да изкажа и благодарността на Гриша Ганчев към феновете. На стадиона имаше официално 7000 души.

Хората усетиха, че в ЦСКА ще се гради нещо и нещо чисто. И организационно, и структурно започваме от нулата и хората го почувстваха. Ако отборът продължава с подобни победи и атрактивни игри, феновете ще продължат да прииждат. Целта ни е възможно най-бързо завръщане в професионалния футбол.

Приветствам избора на Христо Янев, много амбициозен и талантлив млад треньор. Даваме му път. Ако не е така, той няма да има шанс да се развие. Допада ми изключително много работата му. По никакъв начин няма да се опитваме да го променим.

Аз вярвам в него и силно се надявам да оправдае доверието. В него и младите момчета е бъдещето, сега трябва да се даде път на поне 10 момчета от школата. Топката е в тях, ако сега не се наложат, няма кога, после ще е по-трудно.”


ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА