Бившият национален селекционер на България Пламен Марков присъства на сбирка на сдружението "ЦСКА Завинаги" в Хасково. На нея беше и репортер на БЛИЦ. Марков заяви, че не се е кандидатирал за поста президент на БФС, понеже е знаел предварително, че сегашният управник Борислав Михайлов ще спечели "уредения мач".

„Ще го кажа на футболен език - аз не играя в уреден мач. Не може един човек да управлява 10 години. Трябваше да се смени статуквото, понеже футбола ни не се развива", заяви Марков.

Фенове на хасковските "Екзекутори" от ЦСКА подкрепиха благотворително и събраха 500 лева за детско-юношеската школа на "армейците". На срещата присъстваще замесник-председателят на "ЦСКА Завинаги" Стефан Войнов, Димитър Ангелов-Дучето и Лъчезар Николов-Чезари. Гостите получиха от организатора Иван Ангелов, председател на "Екзекуторите", мартеници и флагчета от фенклуба на хасковлии. Те заедно се обединиха около мнението, че от лятото Александър Томов трябва да се махне от любимия на милиони привърженици ЦСКА.
ТИХОМИР ПЕТКОВ/БЛИЦ



Article.jpg