Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков присъства на представянето на новия генерален спонсор на клуба - „Winbet“. По време на пресконференцията той взе отношение и по друг важен въпрос, който вълнува феновете на клуба, а именно оставането на Гриша Ганчев като основна действаща фигура в клуба. Бившият национален селекционер обяви и в какво качество е присъствал на вчерашната среща на Димитър Бербатов със столичните клубове на стадион „Българска армия“.

Winbet - победата е емоция! (18+)

“ЦСКА е финансово обезпечен за цялата календарна година. Разчитаме бюджетът да става все по-стабилен, за да отговаря на целите на спортно-техническото ръководство. Наличието на „Winbet“ и другите наши спонсори е изключително важно в условията на пандемията. Гриша Ганчев не ме е упълномощавал за своето оттегляне или оставане в клуба. На този етап в сила е становището му, което той е казал последно. Всеки има правото да тълкува въпроса така, както го вижда най-добре. То е като играта "тук има, тук няма". В ЦСКА се надяваме г-н Ганчев и г-н Инджов да продължат да финансират клуба. За шест години показаха, че клубът може да се развива без никакви финансови проблеми, всичко се плаща без забавяне - заплати, премии. Клубът постига и възходящи резултати“, коментира Марков.

„Вчера бях поканен лично от Димитър Бербатов и дойдох да чуя това, което той и неговият екип предлагат на клубовете. Ще се въздържа да давам мнение. Участвах като физическо лице. Не знам защо не са присъствали другите клубове. Аз бях първият човек във футболните среди, които си каза мнението за ръководенето на българския футбол. Това беше преди осем-девет години, след мен втори беше Любослав Пенев. Промяна трябва да има. В този живот всичко се измерва с резултати. Риторичен въпросът какво се промени в нашия футбол за толкова години? Промяна трябва да има задължително, но дали българското общество и клубовете имат нужда от такова нещо. Съседните страни участват на европейско първенство, а ние къде сме? Но има клубове, които решават и те ще се произнесат на бъдещия конгрес. Приветствам идеята на Димитър Бербатов и на другите кандидати", обяви изпълнителният директор на ЦСКА.