Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков даде интервю за dsport и Дарик радио, в което заяви, че смяната на старши треньора е изцяло в правомощията на собствениците. „Червеният“ шеф сподели и докъде е стигнала процедурата по премахването на тирето от името на клуба.

„Не съм юрист и не мога с точност да кажа докъде стигна процедурата с премахването на тирето от името на ЦСКА. За тирето знам само, че въпросът се решава и от новия сезон, защото такива са правилата, ще отпадне. Отново казвам, че може да бъркам, защото не съм специалист“, започна Пламен Марков.

 „Смяната на треньора е в правомощието само и единствено на собствениците. Те взимат решение кога да направят такава промяна. Не мога да кажа нещо по-различно. Другото е частно мнение, което какво значение има в крайна сметка, като промяната вече е факт“, добави той.

„Не знам какво точно се е променило за тези две години, в които Любослав Пенев не беше в ЦСКА. На мен лично не ми го е казал, но след като го е декларирал в интервю, значи така мисли. Факт е, че вижда позитивни неща. Това говори добре, че клубът се развива в положителна посока. Надявам се, че с неговото назначаване и в малкото време, което има да работи, ще направи необходимото, за да преобрази отбора и той да се представя по-добре“.

„В моята сфера е националният отбор на България. Мисля, че подходът (на Ясен Петров) е правилен. Правилно е да се даде път на млади футболисти с оглед на резултатите, които през последните години не са никак обнадеждаващи. Няма никакво значение дали на мен са ми харесали младите футболисти, които играха срещу Северна Ирландия, или не. Има си треньор, който поставя съответните си изисквания, предвид на целите, които има отборът. Важното е на него да му изглеждат добре в концепцията, която той е планирал. Това е моята гледна точка“, коментира още директорът в ЦСКА.
Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството