Спортният директор на ЦСКА Пламен Марков сподели, че успоредно с налагането на млади таланти, клубът ще се стреми и към силно представяне в турнира за Купата на България.

„Ние, градейки отбор и преследвайки основната си цел – влизане в професионалния футбол по най-бързия начин, ще подходим много сериозно и много отговорно към мачовете за Купата на България. Ще играем с пълна амбиция”, обяви Марков в предаването „Спортна треска” на БНТ1.

„Сега беше най-удобният момент ние да дадем възможност на доста деца, изградени в ДЮШ на ЦСКА да получат своя шанс. Всичко оттук насетне зависи от тях, от тяхната упоритост, от техните качества и амбиция. По-различно е, когато отборът има други цели и е в „А” група да се даде възможност на толкова много тийнейджъри. Който заслужи, ще продължи по-нататък развитието си като състезател”, продължи директорът на „червените”.

„Процесът по селекцията в ЦСКА е отворен. Нуждаем се от добри футболисти, които да помогнат за изпълнението на целта. Процесът е отворен до края на трансферния прозорец”, завърши Марков.

Контролите на ЦСКА през лятото:
ЦСКА - Спартак (Плевен) 0:1
ЦСКА - Литекс (II) - 2:0
18 юли, ЦСКА - Оборище (Панагюрище) 1:0
22 юли, стадион "Българска армия", ЦСКА - Марица 3:1
25 юли, стадион "Българска армия", 20:00 часа: ЦСКА - Вихрен 5:1
2 август, ЦСКА - Ашдод (Израел)
9 август -
начало на сезона в Югозападната "В" група (домакинство на Струмска слава)

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА - ПРОГРАМА