ЦСКА е планирал два трансфера за подсилване на отбора, но те зависят в пълна степен от предстоящия в четвъртък реванш срещу Сейнт Патрикс в Дъблин. Както е известно, „армейците“ загубиха с 0:1 първата среща от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

Ако „червените“ успеят да елиминират ирландския тим, новите попълнения ще бъдат привлечени. Това ще бъде подпомогнато от финансовите постъпления от УЕФА за класирането за плейофния кръг на турнира, пише „Мач Телеграф“. Ако ЦСКА отстрани Сейнт Патрикс, след това ще се изправи срещу победителя от двойката Базел – Брьондби.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Както е известно, в последните дни „армейците“ се подсилиха с две нови попълнения – Джонатан Линдсет и Дауда Бамба. Треньорът Саша Илич неколкократно повтори, че всеки футболист, който би вдигнал класата на тима, е добре дошъл на „Армията“ и че ръководството непрестанно работи по селекцията.

Отпадане от „светците“ обаче ще охлади трансферните планове на ЦСКА, който през лятото взе като свободни агенти единствено Станислав Шопов и Бамба, а за останалите четирима извади пари. По непотвърдена информация „армейците“ искат да привлекат централен защитник и офанзивен футболист.

В същото време от медицинския щаб правят всичко възможно да вдигнат десния бек Иван Турицов за реванша в Дъблин. Националът не игра в първата среща със Сейнт Патрикс заради болки в аддуктора, но важността на реванша в четвъртък го превръща в безалтернативен ход за Саша Илич. Очаква се Турицов да стартира като титуляр на „Тала Стейдиъм“.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК