Нападателят на ЦСКА Мишел Платини бе един от футболистите, който награди децата по програмата „Децата и футболът“. Той бе представител на ЦСКА заедно с капитана Тодор Янчев.

“Вече съм щастлив, след като започнах да играя. Радвам, че съм сред тези деца, защото и те са щастливи. Имах лека контузия и не играх срещу Монтана. Аз винаги искам да играя, но Стойчо Младенов реши да ме запази, за да играя срещу Черно море, защото мисля, че е по-труден мач. За 2-3 дни всичко ще е наред“, заяви Платини.

“С “Левски”, “Ботев” и Лудогорец играхме добре. Срещу Монтана не беше така заради много неща. Ние ще сме по-добри срещу Черно море. Ако искаме да станем шампиони, трябва да играем добре и да печелим точки. Имаме шанс за титла. Вървим нагоре. Вярваме и тренираме за това. Ако не мисля, че ще станем шампиони, трябва да спирам да играя“, каза Платини.

Бразилецът направи съпоставка между основните конкуренти “Левски” и Лудогорец. „Мисля, че Лудогорец играят по-добре. Бяха шампиони, играят доста дълго време заедно. Това ни е основният конкурент. “Левски” също е на ниво. Когато не побеждавахме, всички имахме проблеми. Сега е по-спокойно, но не чак толкова, защото сме трети. ЦСКА винаги трябва да е първи. Трето място за нас не е нищо и за това тренираме здраво, за да играем здраво“, завърши голаджията./БЛИЦ

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА