Капитанът на Лудогорец Антон Недялков изгледа снощната среща с Брага с патерици и обездвижващ ботуш. Това показва, че състоянието на левия защитник е сериозно и изобщо не е ясно колко време той няма да играе.

Заради здравословните си проблеми Недялков отиде в Барселона на прегледи при светилото Рамон Кугат. Оттам той дойде направо при отбора в Брага. По първоначални прогнози националът трябва да се върне в игра в началото на декември, но гледайки настоящото му състояние, е много вероятно Недялков изобщо да не играе до края на годината, пише "Мач Телеграф".

Бранителят получи контузията в глезена при гостуването на Мидтиланд, завършило 1:1 в средата на септември. Първоначално се смяташе, че травмата му е лека и той няма да играе 10 дни. Впоследствие се разбра, че всъщност контузията е по-тежка и защитникът няма да играе месец.

Точно преди да се завърне на терена, Недялков бе повикан в националния тим за срещите с Литва и Северна Ирландия. Идеята беше Антон  да играе във втория мач, но точно в този момент травмата му се усложни и ето че бившият футболист на ЦСКА изгоря за много повече, като вече 2 месеца е извън терените, а ако не играе до края на годината, ще е над 3.