Четвърти ден вече мобилният терефон на треньора на Лудогорец Ивайло Петев е извън обхват, което навява на мисълта, че Кмета е извън страната в търсене на футболисти. Клубният президент Александър Александров също не си вдига телефона. Знае се, че именно тези двамата фактори в клуба от Делиормана водят преговорите за привличане на нови футболисти.
 
Както БЛИЦ първи писа от Лудогорец бяха освободени 13 футболисти. Ако нямаха готов резервен вариант ръководството на тима трябва да са луди, за да си направят харакири. На наш въпрос дали ще успеят да попълнят местата на освободените, треньорът Ивайло Петев бе категоричен: “Футболисти на пазара много, но преговорите вървят трудно”.
 
Отсъствието на Петев навява на мисълта, че в момента той е в Румъния при своя приятел Еуген Трика. Румънецът преди време сподели пред БЛИЦ, че на Лудогорец му трябват четирима класни футболисти, за да атакуват майсторската група и той е в състояние да ги осигури. По-късно Петев призна, че няма причина румънци да не играят при него. Така той намекна, че напролет в основния състав вероятно ше видим играчи от северната ни съседка.
 
Пълното затъмнение около трансферната сага поражда различни слухове в Разград. По всяка вероятност имената на новите попълнения ще станат ясни едва на 10 януари, когато Лудогорец се събира за първата си тренировка за пролетния полусезон.
 
Мехмед ХОДЖОВ /БЛИЦ