ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Бившият футболист на Марица Веселин Тосев разказа за пораженията в дома си, който изгоря при пожар през изминалия уикенд. Той изразни притеснения за състоянието на майка си, която е настанена в болница и помоли за помощ за възстановяване на жилището.

„Искам най-вече майка ми да се оправи. Тя е в интензивното отделение с изгаряния. Когато я приеха в началото, беше добре. Вечерта е започнала да се задушава и са пробили тръбичка, за да може да диша. Вече шести ден е там. Казват, че има леки подобрения“, разказа Веселин Тосев пред bTV.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

„Абсолютно всичко в апартамента е унищожено. Момчетата свършиха много работа за два дни. Свалиха почти всичко“, допълни бившият футболист, който получава помощ от приятели и футболисти на Марица.

„Веднага организирахме инициатива чрез нашата страница във „Фейсбук“. Никой не е застрахован, че няма да му се случи подобно нещо. Трябва хората повече да си помагаме, а не чакаме такива тежки ситуации, за да бъдем добри“, заяви президентът на Марица Йордан Влашки.

Футболният клуб обяви, че парите от билетите и всички средства, които бъдат събрания от първия домакински мач от първенството през следващата седмица, ще бъдат дарени на Веселин Тосев. Марица приема Спартак (Плевен) на 11 февруари в мач от 18 кръг на Втора лига.