Столичната полиция поиска да спре протеста на феновете на Левски. Привържениците се събраха около 12,00 часа пред Руската църква, като още вчера се заканиха, че ще скандират против скандалното съдийство и БФС. Повод за действията на ултрасите е арбитърът Станислав Ставров, който вчера поряза Левски и отмени чист гол на тима при загубата но 1/8-финала за купата на България от Черно море с 1:4.

Униформени и цивилни полицаи поискаха феновете въобще да не се събират и да протестират, но според шефът на фенклуба Владимир Владимиров протестът е мирен. Събирането на привържениците става точно срещу магазин, в който родните рефери празнуват края на есенния дял от сезона.

Засега единствените съдии, които бяха овиквани от „сините” запалянковци са Станислав Тодоров от Шумен и Христо Ристосков от Сандански. Сериозни обиди отнесе Николай Йорданов, който ръководи дербито с Литекс преди няколко дни. Съвсем логично привържениците псуват най-много шефа на съдиите Димо Момиров и президента на БФС Борислав Михайлов./БЛИЦ