Полицията в София е на крак заради протестите, които подготвят днес феновете на Левски. Ултрасите се събират в 12 часа пред Руската църква, след което ще се насочат към сградата на БФС на ул. "Иван Асен II", научи БЛИЦ.

Привържениците на шампионите са бесни от съдийството на рефера Станислав Ставров при вчерашното гостуване на Черно море, загубено с 1:4 на "Тича", което коства на тима отпадане още на 1/8-финалите за Купата на България.

От Левски вече на няколко пъти призоваха за провеждането на конгрес, тъй като на "Герена" са недоволни от управлението на Борислав Михайлов. Феновете дори заплашиха да атакуват сградата на БФС, което кара полицията да засили контрола в центъра на София.

"Поредният жълтурко с мека китка се подигра с отбора на Левски днес във Варна! Ние феновете на Левски смятаме, че този път чашата преля! Националния клуб на привържениците на Левски организира протест срещу БФС и в частност българското съдийство! Утре, понеделник, 12:00 часа пред Руската църква! Господата в черно имат банкет и ние всички смятаме, че трябва да присъстваме и ние! Време е да вземем нещата в свои ръце! Ако не го направим ние, няма да го направи никой! 12:00 часа, понеделник пред Руската църква! Ела! Не бъди безучастен към подигравката с любимия отбор!", написаха вчера в декларацията си феновете на Левски. /БЛИЦ