Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

“Левски” може и да се размине с полския нападател Аркадиуш Пиех. БЛИЦ ви съобщи още преди няколко дни, че полякът е един от вариантите за ново попълнение в атака. Рух (Хожув) обаче иска 1 милион евро за правата на звездата си. От “Герена” нямат никакво намерение да вадят толкова голяма сума. Все още трансферът не е пропаднал на сто процента, преговорите може да продължат и в следващите дни.

През сезон 2011/12 Пиех изигра 29 мача с 12 гола в първенството, както и 5 срещи и 1 попадение за Купата на Полша. На 16 декември 2011 година той дебютира за националния отбор в контрола срещу с Босна и Херцеговина. Според медиите в Полша заради интереса от Левски Аркадиуш Пиех е отхвърлил предложението на новака във френската Лига 1 Троа.

“Левски” чака днес отговор от трансферната си цел №1. Преди няколко дни Илиан Илиев обяви, че клубът преговаря с млад нападател от силен европейски отбор. Ако въпросният играч откаже, “сините” ще трябва да избират резервни варианти, сред които са Пиех, холандецът Коен ван дер Бийзен от полския Краковия, връщане на Сьорд Арс и други./БЛИЦ