Помощник треньорът на Стевица Кузмановски в Монтана – Николай Донев бе доволен от поведението на играчите, въпреки загубата от ЦСКА с 1:2. Кузмановски бе наказан да води отбора от резервната скамейка и затова Донев говори пред медиите.

“Стана хубав мач, имаше динамика, отборът игра добре. ЦСКА използваше по-добре положенията. Направихме глупави грешки при головете. Нищо не може да се каже за раздаването на момчетата, само можем да им благодарим за това, което направиха”, каза Донев.

„Ние сме първият отбор, който вкарва на ЦСКА, но лошото е, че те са първият отбор, който ни вкарва два гола тук. Има уважение към съперника, ние така излизаме във всеки мач. Но не може да има притеснение от противника, защото отборът ни не е слаб и може да играе добър футбол”, допълни асистентът на Кузмановски.

„Бето игра добре, както във всеки мач, жалко, че не подаде в края, когато го чакаха двама негови съотборници. Не знам какво е състоянието му, защото го откараха в болницата, сега докторите ще кажат какво е,” завърши Николай Донев./БЛИЦ