Помощник треньорът на Лудогорец Петър Колев коментира победата над Левски с 2:0. Колев  се появи пред медиите заради това, че старши треньорът Димитър Димитров бе изгонен заради протест при отменения гол на разградчани.

Колев каза, че успехът е дошъл заслужено, макар не лесно и че Лудогорец не е бил изненадан с нищо от съперника си.

„Не се стигна лесно до победата. Първото полувреме имахме инициативата, както и второто, но допуснахме няколко неточности. През второто полувреме коригирахме тези неща и бяхме пълни господари на терена. Пропуснахме някои шансове“, коментира Колев пред "Диема Спорт" след мача.

„Играчите знаеха каква е отговорността в този мач, но въпреки това те успяха да се забавляват. Не съм виждал Левски да играе толкова минути без топки в един мач. Играта на Левски е стандартна, наблюдавахме ги доста мачове. Могат да изненадат с индивидуални качества, но като стил на игра са твърде разгадаеми и не могат да ни изненадат“, сподели още той.

„Радващо е, че създаваме положения и стигаме с лекота до тях. Във футбола може да се пропуска също. Отбелязахме два гола, което е достатъчно. Специално през второто полувреме указанията бяха така да изненадаме Левски на контраатака. Мислим за четвъртък и Лига Европа, а след това ще мислим за жребия за Купата. Ние знаем програмата отдавна и знаехме, че ще е тежка. Кой знае какви неща като тактика не можем да променяме, така че единствената ни цел е да възстановим играчите си“, каза още специалистът.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма