ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Ветеранът Ивелин Попов коментира и раздялата с Левски на пресконференцията в Коматево, където беше официално представен от новия си отбор Ботев (Пловдив).

„Много от нещата не ги знаете, не са казани, решението съм си го взел още преди няколко месеца. Хората в клуба знаят, усещат, ако те преценят нека ви кажат какво съм им казал, когато пожелах да напусна Левски", каза Попов. 

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

"Желая им успех. Решенията са си само мои и никой няма право да ме съди, това съм преценил. Успех на Левски, в момента съм в Ботев. Искам, готов съм и желая да изляза на терена на "Колежа", каза още 35-годишният футболист.

„Станислав Генчев е бил и помощник-треньор в националния отбор, от там се познаваме, мисля, че се справя добре и съм доста изненадан как се работи. Тренировката е подредена, целият ден е подреден, обръща се доста внимание. Имаме видеоразбори, показват се грешките. Трябват ни няколко победи. Има отбори с такива лоши серии. Няма рецепта, за да се преодолее. Само работа и постоянство“, каза още Попето. 

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК! 

Пресконференция на Ивелин Попов

️ Гледахте НА ЖИВО: Пресконференция на Ивелин Попов

Публикувахте от Botev Plovdiv в Сряда, 16 август 2023 г.