Бившият капитан на националния отбор Ивелин Попов се отчете с две асистенции при победата на Ботев (Пловдив) с 2:0 срещу Арда в Кърджали. 

Капитанът на „канарчетата“ определи първото полувреме като „посредствено“, но призна, че на почивката той и треньорът Душан Керкез са повишили тона и нещата са се променили.

"Щастлив съм от второто полувреме, защото през първото меко казано още бяхме в хотела. Посредствено първо полувреме, но през второто променихме ситуацията. Това е стилът на Ботев, но не трябва да играем в едно полувреме, защото в друг мач това може да коства победата“, коментира Ивелин Попов.

"Треньорът и опитните играчи повишихме тон в съблекалнята на почивката и младите играчи попиват. За това нещата се получават. Винаги повече ми е харесвало да подавам, отколкото да вкарвам“, каза още бившият играч на Левски.

„Надяваме се, че ще завършим сезона по начина, по който играем в последните 7 мача. След това ще починем и ще направим една добра подготовка", завърши 36-годишният Ивелин Попов.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024